stage cut

Paspoort & visum

Voor Nederlanders is een geldig paspoort (door de Nederlandse en Belgische overheid verplicht) of een geldige toeristenkaart noodzakelijk. Meereizende eigen kinderen tot 14 jaar mogen hierin worden opgenomen. Een visum is voor Nederlanders, Belgen en Luxemburgers niet vereist. Als uw verblijf korter dan 3 maanden, een geldig paspoort is voldoende. Deze bepalingen gelden voor de volgende nationaliteiten: Noord-Amerika, Zuid-Amerika (met uitzondering van Belize, Dominicaanse Republiek, Haïti, Colombia en Peru), Europa, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. Reizigers uit de EU kunnen reizen met een paspoort.

Voor informatie over visa, verblijf en werkvergunningen of vergunningen voor zakelijke aangelegenheden, kunt u contact opnemen met de Zwitserse generaal consulaat in uw omgeving of raadplegen op de volgende pagina's van het Federale Bureau voor migratie: Entry Information sheet for entry to Switzerland Residence and travel documents Visa Application Form Representations of Switzerland Free Movement of Persons Switzerland – EU/EFTA

Kies een andere weergave van de resultaten: